Traducator olandeza

Aveti nevoie de serviciile unui traducator olandeza?

       Daca aveti nevoie de traducator olandeza, firma noastra de traduceri va ofera posibilitatea de a beneficia de serviciile unui traducator olandeza autorizat de catre Ministerul de Justitie din Romania.

       Echipa noastra de traducatori este formata din adevarati specialisti in materie de traduceri. Pentru fiecare domeniu in parte (medical, juridic, economic, tehnic etc.) traducatorii nostri efectueaza traduceri de calitate, in cel mai scurt timp cu putinta.

       Mai mult decat atat, oferim si autorizarea, legalizarea, supralegalizarea sau apostilarea documentelor dumneavoastra, daca solicitati acest lucru. De asemenea, va putem pune la dispozitie si interpreti de olandeza.

      Pretul pentru toate aceste servicii este avantajos.

      Contactati-ne atat pentru a va oferi traducator olandeza, cat si pentru celelalte servicii!

Unde este vorbita limba olandeza

Asia

     Administratia olandeza din Indonezia a ales sa nu le impuna limba olandeza localnicilor, incurajand in schimb folosirea limbilor autohtone sau a limbii malaieziene. Prin urmare, mai putin de 2% din populatia Indoneziei vorbea olandeza in 1940. Tocmai in 1928, cand miscarea de eliberare nationala indoneziana a inceput sa promoveze limba malaeziana pentru a reduce influenta olandezilor, autoritatile coloniale au hotarat sa includa olandeza in programa scolara. Insa, din cauza invaziei japoneze din 1940 si a declararii independentei Indoneziei in 1949, aceasta noua politica nu a dat roade. Dupa obtinerea independentei, limba olandeza a fost inlocuita de malaeziana. Totusi, limba indoneziana a mostenit un numar important de cuvinte din olandeza, folosite atat in comunicarea de zi cu zi cat si in sfera stiintei si a tehnicii. Javindo si Petjo sunt doar doua dintre limbile creole care au la baza olandeza, vorbite candva in Indonezia. Ca urmare a emigrarii indonezienilor in Olanda dupa obtinerea independentei, aceste limbi sunt mai putin folosite in ziua de azi. Desi colonialismul olandez a fost prezent si in sudul Indiei timp de un secol si jumatate, influenta limbii a fost neinsemnata.