Traducere din romana in olandeza

Aveti nevoie de un birou de traduceri care sa va poata oferi traducere din romana in olandeza?

       Ati gasit locul potrivit! Noi va putem oferi traducere din romana in olandeza intr-un timp scurt. Mai mult decat atat, ne putem mandri si cu calitatea traducerilor pe care vi le asiguram.

      Echipa noastra este formata doar din traducatori cu experienta, autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania. Astfel, veti primi traduceri din romana in olandeza corecte, indiferent de domeniu: juridic, economic, medical etc.

       Intrucat, pe langa traducere din romana in olandeza, oferim o gama variata de servicii, va stam la dispozitie si pentru autorizarea, legalizarea, supralegalizarea sau chiar apostilarea traducerilor.

       Asteptam sa ne contactati atat pentru a ne solicita traducere din romana in olandeza, cat si pentru a ne cere informatii suplimentare despre serviciile pe care le oferim.

Dialecte ale limbii olandeze

     Afrikaans este o limba inrudita cu olandeza, vorbita ca limba materna in Africa de Sud si Namibia si intr-o masura mai mica in Botswana si Zimbabwe. Aceasta limba are la baza mai multe dialecte vorbite de colonistii olandezi, flamanzi si nord europeni stabiliti in secolul al 17-lea pe teritoriul de astazi al Africii de Sud. Formarea acestei noi limbi se datoreaza izolarii colonistilor dupa ce la inceputul secolului al 19-lea teritoriile respective au fost ocupate de britanici. O buna bucata de timp limba olandeza europeana si-a pastrat statutul de limba standard, insa in Constitutia din 1961 limba afrikaans este declarata limba oficiala alaturi de engleza. Vocabularul limbii afrikaans contine imprumuturi din limba malaieziana, portugheza, dar si din limbile bantu si khoisan, insa masa vocabularului este in proportie de 95% de origine olandeza. Diferentele dintre olandeza si afrikaans pot fi mai degraba gasite la nivelul morfologiei, sintaxei si al ortografiei. Afrikaans este vorbita ca limba materna de aproape 6 milioane de persoane in Africa de Sud. In tara vecina, Namibia este folosita ca lingua franca. Numarul total al vorbitorilor de afrikaans atinge 23 de milioane, potrivit unor estimari .