Traducere olandeza

Doriti o traducere olandeza pentru documentele dvs.?

     Pentru traducere olandeza de calitate, biroul nostru de traducatori va vine in intampinare cu o echipa profesionista de traducatori.

     Traducatorii nostri sunt traducatori cu experienta, autorizati de catre Ministerul de Justitie din Romania. Garantam sa va oferim traducere olandeza corecta, indiferent de domeniu: medical, juridic, tehnic, economic etc.

    Pentru interpret olandeza, puteti apela tot la noi!

    Va stam la dispozitie si pentru autorizarea, legalizarea, supralegalizarea sau apostilarea traducerilor dumneavoastra.

    De asemenea, va putem oferi si traducere olandeza online pentru traduceri urgente.

    Pretul pentru toate aceste servicii este avantajos.

    Contactati-ne nu doar pentru a va oferi traducere olandeza, ci si pentru traduceri din/in alte limbi.

Despre limba olandeza

    Olandeza apartine familiei limbilor vest-germanice. Este vorbita ca limba materna in Olanda, Belgia si Republica Suriname, state care au infiintat in anul 1980 Uniunea limbii Olandeze. Majoritatea vorbitorilor locuiesc pe teritoriul Uniunii Europene. Aici, olandeza este limba materna a aproape 23 milioane de persoane si a doua limba pentru alte 5 milioane. Olandeza are statut de limba oficiala si pe cateva insule din Caraibe (Aruba, Curacao si Sint Maarten). Minoritati vorbitoare de olandeza locuiesc in Franta, Germania si Indonezia. Aproape 500.000 de vorbitori nativi de olandeza locuiesc in Statele Unite, Canada si Australia. Dialectul standardizat Afrikaans este foarte apropiat de limba olandeza, de la care provine si este vorbit de 15-23 milioane de persone in Africa de Sud si Namibia. Olandeza este inrudita si foarte asemanatoare cu engleza si germana. Ca si in engleza, in olandeza s-a renuntat la categoria de caz gramatical. Cu limba germana are in comun ordinea cuvintelor in propozitie, adica subiect-predicat-complement in regenta si subiect- complement- predicat in propozitia subordonata. Vocabularul olandez este in cea mai mare parte de origine germanica si are la baza acelasi substrat de cuvinte germanice ca si engleza si germana. Olandeza contine mai multe imprumuturi din limbile romanice decat germana si mai putine decat engleza.