Traduceri romana olandeza

Doriti sa solicitati traduceri romana olandeza pentru documentele dvs ?

         Nu ezitati sa apelati la serviciile oferite de firma noastra de traduceri. Colaboram cu traducatori olandeza profesionisti, ce va pot oferi traduceri romana olandeza in cel mai scurt timp. Traducatorii nostri efectueaza traduceri in orice domeniu (tehnic, medical, economic, juridic), astfel incat va vom livra o traducere de cea mai buna calitate.

        Veti beneficia, astfel, de traduceri romana olandeza corecte, si nu numai. Ne puteti cere, de asemenea, autorizarea, legalizarea, supralegalizarea sau chiar apostilarea traducerii, toate acestea la un pret avantajos.

        Va rugam sa ne contactati pentru traduceri romana olandeza, dar si pentru celelalte traduceri pe care le oferim!

Unde este vorbita olandeza

Franta

       Flamanda franceza (un grai al limbii olandeze) este vorbita in nord-estul Frantei de o populatie de aproape 20.000 de persoane. Totusi, folosita alaturi de franceza, aceasta varianta regionala a olandezei este inlocuita treptat de limba majoritara in diverse sfere ale comunicarii. Majoritatea persoanelor care mai foloseste olandeza la nivel de limba materna apartine generatiei trecute de 60 de ani. Extinctia flamandei franceze este un fenomen foarte probabil in deceniile care urmeaza.

Asia

      In pofida prezentei olandezilor timp de aproape 350 de ani in Indonezia, limba olandeza nu are un statut oficial acolo. Este vorbita de o minoritate alcatuita de generatiile mai inaintate in varsta sau de juristi (intrucat o parte din codurile normative mai sunt accesibile doar in olandeza)In multe universitati se studiaza in limba olandeza, in special la facultatile de drept si istorie (cu un numar de aproape 32.000 de studenti). Spre deosebire de alte imperii europene, olandezii au ales sa nu adopte o politica de expansiune lingvistica. Spre sfarsitul secolului al 19-lea, elita locala poseda deja limba olandeza, astfel incat sa faca posibila extinderea afacerilor si a administratiei. Insa guvernul olandez nu a insistat asupa invatarii limbii la scara mai mare din teama de a nu destabiliza situatia din colonie.